BURSA / MUSTAFAKEMALPAŞA - Tatkavaklı İlkokulu

Ock

Dilşimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında okulumuzda düzenlemiş olduğumuz hikaye yazma yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi.

Mrt

Ermetal Teknolojik Eğitim Vakfı (ERTEV) ve HP'nin ortaklığı ile tasarlanan ve öğrencilerin gelişimine büyük katkı sağlayan maker karavan okulumuzda öğrencilerle buluştu.

Mrt

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün hazırlamış olduğu "Geçmişten Geleceğe Türk Müziği ve Sazları" projesi kapsamında  ilkokul ve ortaokul öğrencilerine yönelik Türk Müziğini yakından tanıtmak, tarihsel ve kültürel boyutunu aktarmak, geleneksel müzik aletlerini tanıtmak ve öğrencileri bu aletlerle buluşturma amaçlanmıştır.

Projede Halk Eğitim Merkezi Usta Öğretici Yücel Kaydı görevlendirilmiştir. Yapılan planlama çerçevesinde 16,03,2022 Çarşamba günü okulumuzu ziyaret etmiştir.

Mrt

Okulumuz hakkındaki güncel gelişmelere web sitemizden ulaşabilirsiniz.